ARTA userdag 11 oktober 2018

3de ARTA userdag zeer geslaagd!!!

Volgend jaar mei wordt de volgende gepland met daarin een nieuw thema. Track & Trace.

Het thema van dit jaar was "Veiligheid en efficiëntie in de zorg".

Privacy, veiligheid en efficiëntie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en spelen een steeds grotere rol binnen de gezondheidszorg. De eerste stap naar efficiëntie begint met de optimalisatie van logistieke processen d.m.v. een goede analyse en een plan van aanpak, welke essentieel zijn binnen de gehele organisatie.

Software en hardware zijn de tweede de stap binnen het proces welke zouden moeten worden gebruikt om de efficiëntie te kunnen realiseren en de veiligheid voor de patiënt te waarborgen. Maar dan bent u er nog niet!

De inzet van software, PDA’s en b.v. de ARTA app moet dan ook niet alleen aan de eisen voldoen voor de logistieke wensen, maar ook aan de strengere eisen van ICT en AVG. Er moet aandacht gegeven worden aan de veiligheid en kwetsbaarheid van deze hulpmiddelen vanwege mogelijke hacks en verlies van privacy gevoelige gegevens.

Wat nu te doen bij b.v. diefstal van de PDA? Of wat te doen aan bescherming tegen een virus? Hoe maakt u dit geheel beheersbaar en efficiënt zonder de aandacht te verliezen voor de logistieke procesverbeteringen en niet onnodig tijd en aandacht te besteden aan hard- en software gerelateerde aspecten? Uiteraard denken wij daarin mee en worden deze onderwerpen in zijn geheel uitgelicht in dit seminar.

iARTA en Mobile-IT nodigen u dan ook uit voor een gratis gebruikers seminar waarin wij d.m.v. presentaties laten zien wat de mogelijkheden zijn. Een breed scala aan hard- en software die naadloos op elkaar aansluiten. Tevens worden er ook praktijk voorbeelden gegeven waarin deze aspecten uiteen gezet zullen worden.

Als professional in de zorg mag u dit seminar natuurlijk niet missen. Het is een geheel verzorgde dag waarin u de mogelijkheid krijgt om direct met alle aanwezige bezoekers en organisaties van gedachten te wisselen. Ook is er aansluitend een mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden. Het bijwonen van dit seminar is voor u gratis. Wel is inschrijving vooraf verplicht.

Agenda:

10:00

Welkom

10:15

Zebra (Enterprise solutions for Healthcare) - Charles Worm

11:00

Soti (MobiControl) - Peter Schuchmann

11:45

iARTA (Wat doet iARTA om uw gegevens veilig te houden) - Bas van de Berg

12:30

Lunch

13:15

NWZ (Optimalisatie goederenlogistiek in het ziekenhuis) - Pieter Heneweer

14:30

iARTA (Roadmap ARTA) - Eric van Ditmarsch

15:30

Rondvraag Wensen en Netwerk borrel

22-10-2018 09:08
 

Schoonmaak
 

Patiëntenvervoer
 

Voedingsopname
 

Beddencentrale
 

Logistiek

Labtransport

Medisch Instrumentarium

Overige diensten

Onze referenties

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.