Experience Center UMCU

Experience Center UMCU.

Binnen het UMCU onder initatief van Wiko Lamain is er een grootschalige Proof of Concept opgezet van leveranciers die diverse mogelijkheden kunnen bieden op het vlak van T&T, RF, Bleutooth en RTLS.

Het doel van deze opzet is om een breder draakvlak  te creëren in de zorg waarin iedereen zelf voor zijn of haar discipline hun meerwaarde zou moeten kunnen ervaren.

Dit was een groot succes waarin de leverancier hun mogelijkheden praktisch hebben kunnen tonen. Diverse ziekenhuizen en instellingen hebben hier ook een bezoek aan kunnen weiden om deze ervaringen te delen.

ARTA was daar ook een onderdeel van als verbindend element om deze technologieën in een praktisch proces te koppelen. De samenwerking die onstond met de diverse leveranciers was dan ook een goed voorbeeld van samen zoeken naar de perfecte oplossing.

De koppelingen met ARTA kunnen dan ook de diverse oplossingen samenbrengen waar als voorbeeld. Met 1 druk op de knop een bed ophaalt kan worden zonder verder in te geven waar deze zich bevind. De status weer te geven en zo nodig terug te koppelen naar een FMIS systeem. Zonder dat er ergens nog maar extra handelingen moeten worden uitgevoerd.

Voor meer vragen neem dan gerust contact met ons op. info@iarta.nl

01-06-2019 14:40
 

Schoonmaak
 

Patiëntenvervoer
 

Voedingsopname
 

Beddencentrale
 

Logistiek

Labtransport

Medisch Instrumentarium

Overige diensten

Onze referenties

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.